Unique residential project at Punta del Este, Uruguay by KallosTurin Architects. The villa is remarkably transparent. There are many places where you can stand and look straight through it.  The decor is pretty bare, with an emphasis on austere wooden benches and furniture design.

The Uruguayan family who commissioned this sumptuous holiday home living in everyday life in London. “Keep things as simple as possible”, was one of the wishes of the family to KallosTurin Architects who designed and decorated. The mission statement also included that the buildings would blend in with the surrounding undulating meadow landscape. The house is designed to inspire people to appreciate nature and embrace a desire to slow down, take walks, sit by the fireplace, eat, drink, “explains architect Stephania Kallos, who led the work.