penthouse-flat

The apartment is at the upper floor of a construction built in the 60s in San Donà di Piave, near Venice. The penthouse flat faces a huge south oriented terrace which offers a beautiful view of the river Piave beyond the tree-tops.

monochromatic-base-palette-dining-area

The family of 5 wanted to create a fun and homely environment with a modern extension, while still encompassing the existing characteristics of the original home.

light-box-house7

Designed by architects from Studio Arte, Casa Xonar is a house that unfolds as we move from space to space. The light box lounge is stunning in its combination of the vintage and the modern.

american-classic-club-interior2

The fish club takes place in a former butcher shop. Design of the space is  influenced by South American classics: bright colors, geometric patterns.

interior-loft-apartment8

AO Studios renovated a home in Bishan Town, Singapore. The main priority,  were to enlarge the feeling of the spacious in the apartment.